ΑρχικήTo πλέξιμο είτε με βελονάκι είτε με βελόνες είναι μία τέχνη και ως τέχνη λοιπόν για να αναπτυχθεί και να παρουσιάσει το αποτέλεσμά της χρειάζεται προηγουμένως αρκετή προεργασία και δουλειά. Βέβαια σήμερα οι περισσότεροι που πλέκουν το εξασκούν ως χόμπι και λιγότερο ως επάγγελμα έτσι λοιπόν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε!! Χωρίς άγχος!!! Άλλωστε μελέτες έχουν αποδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες του πλεξίματος στην ψυχολογία μας,είναι αγχολυτικό, κατά του στρες και κυρίως μας ταξιδεύει!!! Επομένως θα μπορούσαμε να πούμε ότι όσοι πλέκουν είναι πιο ευτυχισμένοι και ίσως πιο ήρεμοι!!
Το blog αυτό έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μάθετε να πλέκετε κυρίως με βελονάκι ή βελόνες ή και τα δύο μαζί, ξεκινώντας από το μηδέν και καταλήγοντας σε μία υπέροχη και μοναδική δημιουργία εμπνευσμένη από εσάς!!! Εδώ θα βρείτε όλες τις τεχνικές πλεξίματος, τους συμβολισμούς των πόντων, όμορφα πατρόν, εκπαιδευτικά βίντεο αλλά και πηγές για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από το πλέξιμο και πολλά άλλα θέματα γύρω από αυτό. Επίσης για να μην είμαστε μονόπλευροι και βαρετοί σας μαθαίνουμε και άλλες χειροτεχνίες όπως felting, κέντημα, κατασκευή κοσμημάτων, decoupage και την υπέροχη τέχνη του μακραμέ. Το μόνο που χρειάζετε να βάλετε εσείς είναι το μεράκι σας και την καλή σας διάθεση!!
Λοιπόν τι λέτε;; Ξεκινάμε;; καθίστε αναπαυτικά πάρτε τα απαραίτητα σύνεργα στα χέρια σας και φύγαμε για τον φανταστικό κόσμο του πλεξίματος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου